Het grote avontuur van Stijn en Kimberly!

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

(Ome) Fred

He Kimberley en Stijn, het is inderdaad wat de andere hierboven ook al schrijven, het is afzien voor jullie, maar zo zie je maar zelfs op zo'n mooie plek is het (lastig) maar gelukkig gaat het de goede kant op, met Pinksteren was het mooi weer, en al een paar terrasjes gepakt, en nu het weer een soort van kan is dat dubbel lekker, hier gaat het met iedereen goed, maar toch knap gedaan al jullie opleidingen en cursussen, ik, en vele anderen, zijn trots op jullie, En al vaker gezegd, maar deze belevenissen pakken ze jullie nooit meer af, nog heel veel plezier

Paul

Ja, ik heb echt met jullie te doen, zo opgesloten te zitten, misschien moet je naast het sporten nog andere hobby's ontwikkelen, puzzelen, dikke truien breien, zoiets. Als binnenkort nog geen vliegtuigen vertrekken, kan je behalve zwemmend ook op andere manieren het eiland ontvluchten, een papyrus bootje bouwen zoals Thor Heyerdahl deed, dan ben je eind juli met een beetje geluk in Nederland.
Vervelend ook dat jullie alleen maar kleine gekleurde visjes tegenkomen, je wilt toch wel iets achter je aan hebben met flinke kaken. Persoonlijk lijkt me zwemmen met een mosasaurus erg leuk, het probleem is dat ie de laatste 70 miljoen jaar niet meer is gespot, we blijven zoeken.
Volgens mij moet hier toch wel een bruikbare tip tussen zitten. Veel liefs en tot snel.

Lesley Ede

Leuk om jullie verhaal te lezen.
Wij zij ook op een eiland met de lockdown. De mooie Isle of Wight (26*C vandaag)😂😂😂
Veel liefs. Nigel en Lesleyx

Lianne

Hallo Kimberly en Stijn
Leuk om weer eens wat te lezen over jullie leven daar op Bonaire...
Wij hebben vouchers gekregen om naar dat mooie eiland waar jullie verblijven te reizen zodra dat weer kan en mag ....jammer dat het in maart niet is door gegaan om te komen.
Als wij gaan zijn jullie al weer terug in Nederland.... en begint het "gewone " leven voor jullie....😉
Hou nog even vol daar,voor je het weet ben je terug in onze kikkerlandje...
Groetjes van ons uit Gouda Erik en Lianne xx

rob

leuk weer van jullie te lezen, minder spannend, veel relaxen en natuur maar inderdaad alles went !
ik zou je toch aanraden nog een maandje af te wachten hoe het in EUROPA gaat, de tent gaat weer open maar dat zorgt ook voor spanning en irritatie, benieuwd hoe we hier door heen komen. Wel ook prachtig weer in NL, te mooi en te weinig regen. Stijn tussen het hek door, zo dun ben je ook weer niet ! nou veel plezier nog daar en ik zou zeggen Geniet er nog even van met elkaar. groetjes rob en sabina

Oompie une
reactie op: foto

Geweldig ❤

Bert

Tjemmig wat een saai verhaal zeg. Nou verzin de volgende keer maar wat Stein. Dit lijkt een beetje op je werk... toch? Vroeg me af of er nog golfbaan op het eiland is. Zou toch wel? Misschien dat je daar een paar keer naar toe kan gaan. Kunnen we in juli weer samen een rondje lopen (zonder te veel naar jou ballen te zoeken). Heel vervelend dat jullie die laatste opleiding niet kunnen afronden Maar misschien een andere keer. Toch hebben jullie alles bij elkaar een prachtig en toffe periode samen mee gemaakt: nieuwe mensen ontmoet, nieuwe natuur en andere schoonheden gezien. Dat neemt niemand meer af. Kom maar gauw terug. Wordt hier ook vast weer gezellig. Volgende week gaan de terrassen weer open..... dus.
Goeie reis terug en zien jullie snel. Bon dia

Joke

Hallo lieve Stijn en Kim, gelukkig dat jullie nauwlijks corona gevallen hebben op het eiland. Jammer om de cursus niet te kunnen afmaken, maar daar is niets aan te doen. Probeer nog even te genieten.
Veel liefs en een hele dikke knuffel

Karen

Prachtig foto's weer! Ik snap dat jullie zich vervelen, zeker nu jullie geen werk meer hebben. Bonaire is erg mooi maar inderdaad klein.Jammer dat Mexico niet doorgaat, maar je kan beter opgesloten zitten op Bonaire. Wat natuurlijk het belangrijkste, is dat jullie gezond zijn.

Veel liefs Karen en Herman

Joke
reactie op: foto

Wat een prachtige foto!

Hein

HadieStijnenKim,

Goed te horen dat jullie je in goede gezondheid beginnen te vervelen, net als de rest van de wereld. En ook prima dat Mexico er niet in zit met al zijn Corona. Beter rustig een cursusje Spaans tussen de siësta en de black mollies in, dan aan de Corona met Speedy Gonzales.
En die finale cursus voor het einddiploma onder water trappelen komt er heus wel.

Geniet ze, maar wel voorzichtig met te veel zon en heel veel plezier in dit merkwaardige jaar.

Groet en kussen,

Hein & Gerry

Sabina

Hii Kim en Stijn,
Fijn te horen( lezen) dat jullie gezond zijn. Af en toe denk ik aan jullie( toevallig vanmiddag nog snel een flits) hoe het zal zijn met jullie. Bij deze jullie antwoord. Misschien maar gelukkig dat jullie op Bonaire zitten en niet in Mexico. Weet niet welk land er strenger is wat de regels betreft. 😃
Hier bestaat het land dan wel uit meer dan alleen Texel, maar verder dan de stad kom je hier eigenlijk ook niet.
Ik moet wel zeggen dat het wel aldoor zonnig en warm is en dat speelt wel een grote rol voor je humeur. En Amsterdam is prachtig nu zonder al die winkelende en door elkaar fietsende mensen. Er zijn heel veel mooie foto’s gemaakt van de stad Het knuffelen is iets wat er echt gemist wordt wereldwijd, denk ik wel. Alles rustig aan, proberen gezond te blijven door die 1,5 m afstand en Misschien tot snel. 🥰😎 dikke knuffel

Johan

Toch wel fijn te lezen dat terwijl de wereld bezig is om een manier te vinden om het virus te doden, jullie gelukkig alleen bezig zijn manieren te vinden om de tijd te doden.
Misschien nu tijd voor cursus Spaans:-)
Jammer van het laatste stukje opleiding. Misschien een reden voor de brandweer om jullie volgend jaar in de gelegenheid te stellen om het af te maken :-). Want, naar woorden van een bekende voetballer: " jullie hebben het uitstekend gedaan, simpelweg omdat jullie niet beter konden."
Blijf gezond, hou van elkaar en maak er het beste van. Liefs, pa. PS ik heb nog een cursus Spaans liggen
En om te spreken met de woorden van

Maarten Gottmers

Ja het is een prachtig eiland en je bent er op een gegeven moment wel op uitgekeken maar Ow wat zou ik graag daar zitten inplaats van hier.. En aanmelden voor de ochtend training via jullie web-site is niet voordelig heb ik gezien op de prijslijst, gelukkig kennen wij gebruikmaken van de tegoedbon die Hannie heeft ontvangen voor haar moederdag.. Ook jullie blijf gezond en we houden contact ;-)

Lianne
reactie op: foto

Wat leuk om Maaike te zien en haar kinderen...

Lianne

Hallo Stijn en Kimberly wat leuk om jullie belevenissen te lezen. Jullie zitten in een hele andere mooie wereld.
Hier wordt het steeds saaier en gekker met dat Corona virus wat zuch razend snel verspreid in de wereld. Wij hadden ook al geboekt om naar Bonaire toe te gaan 24 maart. Maar helaas gaat dat niet meer door. Zo ook voor jou moeder en Maarten.... daar heeft ze het wel moeilijk mee.... dat er niet meer gevlogen wordt.
Zelf zit ik nu even in de lappenmand heb lichte hoofdpijn en keelpijn en al mijn spieren doen zeer. Blijf dan ook binnen en slaap veel of het met het corona virus te maken heeft geen idee.
Gaat wel werr over ...
Erik had ook graag met jullie gaan duiken wat een mooie verhalen en duik stekken zijn daar zo te lezen.
Misschien later in het jaar dat wij er nog naar toe gaan ...de tickets mogen wij omboeken op een later tijdstip...
Heel veel knuffels en nog een fijne tijd toegewenst op Bonaire.
Groetjes van ons uit Gouda Erik & Lianne.

Ylona

He,
zo vind ik vandaag pas echt de rust om jullie verhaal en foto's te bekijken. Het zijn ook vreemde dagen zo in Nederland. Ik geef nu les vanuit huis, wie had dat ooit kunnen verzinnen. Én dan is er dus ook echt even tijd om dit te lezen.
Ik kijk altijd eerst naar de foto's. Wat een mooie en prachtige foto's en bij het zien van de foto's kan ik niet wachten om jullie weer te zien. Jullie zien er stralend uit. Wat fijn om te zien... zo ver weg op deze wereld zijn jullie en zo toch weer eventjes dichtbij.
Wat een fijn verhaal hebben jullie geschreven over jullie ervaringen. Ik heb het met veel aandacht gelezen. Zo weet ik weer een beetje hoe het met jullie gaat.
En Mexico, klinkt spannend en gaaf. En dat duurt nog wel eventjes. Dus eerst nog lekker verder genieten op/in Bonaire. Ik weet eigenlijk niet wat je schrijft.

En de visite van maart, zijn zeker niet gekomen? :(
En 10 maanden is voor ons lang zat hoor, ik kan niet wachten om weer een zomerse avond en dag met jullie te beleven. En 17 oktober vieren Chris en ik onze verjaardag ergens in Alkmaar. Zetten jullie dat alvast in jullie agenda???

Dikkekus Yloon

Ylona
reactie op: foto

Mooie foto

Ylona
reactie op: foto

Wauw, wat zijn jullie bruin

Paul
reactie op: foto

Wie maakt de lijn aan de onderkant vast ?

Paul

Het is weer een mooi verslag over jullie wederwaardigheden en de stapel diploma's groeit maar. Nogal spannend zo'n free dive, met 27 meter zit je al bijna op de bodem van de Noordzee. Elke keer denk je weer dat jullie alle diploma's hebben gehaald, blijkt er weer iets te zijn waar een opleiding voor nodig is. Zo blijf je lekker bezig.
Even vooruitlopend op jullie bezoek aan Mexico hebben we de metropool Xcalak onder de loep genomen en dat roept een aardig einde van de wereld gevoel op. Er is in ieder geval niet veel om je aandacht af te leiden van het duiken. In de tussentijd keep smiling en blijf genieten !

Karen
reactie op: foto

OMG!! Beautiful!

Karen
reactie op: foto

Wow!

Karen
reactie op: foto

Prachtig!!

Karen

Prachtig verhalen weer! Gefeliciteerd met alles wat jullie bereikt hebben. Geniet nog van jullie tijd op Bonaire, en straks in Mexico. xxx

Arie

Ik zit net nog even naar jullie stats te kijken. Echt alle respect voor hoe lang en hoe diep enzo, echt knap! Maar Stijn... zwemmen kan je echt niet hè? Haha, wat een verschil....

Arie
reactie op: foto

Schatje....sssst...

Arie
reactie op: foto

Hier hadden we m al moeten leegpompen denk ik

Arie
reactie op: foto

dit ging lekker soepel ook

Arie
reactie op: foto

Kijk... een guppie

Arie
reactie op: foto

Topfoto!!!

Arie
reactie op: foto

Man van het vuur... zou je is wat mee moeten doen

Arie

Genoten hebben we! Lekker genieten daar en zometeen in Mexico!!
Lekker hoorrrr....!!

Johan

Super leuke foto's. Leuke activiteiten. Geloof dat wij jaren geleden ook in de grot geweest zijn waar je onderwater naar volgende kamer gaat. Respect voor jullie freedive prestaties. Echt knap om meer dan 25 meter diep te duiken. PxV=constant dus als je 7 ltr longinhoud heb dan is daar nog maar 2 ltr van over op die diepte. Best heftig.
Wens jullie minstens zo'n mooie tijd toe komende 5maanden als de 1e 5 maanden. xxx

Rob
reactie op: foto

Zo eng

Rob
reactie op: foto

Stoer!

Rob

Weer geweldige verhalen , genieten dus. Momenteel in Cordoba i.p.v. Vietnam of dus Bonaire.
Leg ik nog wel eens uit.
Geweldig dat jullie ook freediven , super eng lijkt mij dat maar 3 meter moet ik ook nog wel halen ..... op naar het volgende verhaal en natuurlijk straks Mexico. Blijf heel, veel goeds en kus van Rob en Sabina

Johan
reactie op: foto

Super leuke foto's. Leuke activiteiten. Geloof dat wij jaren geleden ook in de grot geweest zijn waar je onderwater naar volgende kamer gaat. Respect voor jullie freedive prestaties. Wens jullie minstens zo'n mooie tijd toe komende 5maanden als de 1e 5 maanden. xxx

Hein

Weer zo’n geweldig avontuur! Leuk dat het zo goed lukt met al die duikdiploma’s, en dat met zulke aardige mensen met heerlijk weer.
Blijf er lekker van genieten!

Kussen en groetjes van Hein en Gerry

Tineke

Wauw wat een mooie foto’s en de verhalen erbij zijn top. Het is echt genieten, dat straalt van alles af, goed zo. Straks dus naar Mexico, zijn daar in dat ieneminie kleine plaatsje waar jullie heen gaan wel mensen om te leren duiken? Whatever, ook dat zal weer een ervaring worden.
Die foto met die haai is vast gephotoshopt ???
Liefs en kus

mama

Heel erg leuk, ook de vele foto's! Geniet lekker volop verder, nog een aantal maanden te gaan.

Fijn, dat jullie snel weer bezoek krijgen.
Hele dikke kus xxxxx

Meike
reactie op: foto

Engerds!

Meike
reactie op: foto

Lijkt wel alsof het gezellig is zeg....

Meike
reactie op: foto

Heb ik goed gevonden hé??!!!

Meike
reactie op: foto

De zee is........ LAVA!!

Meike
reactie op: foto

Duo penotti...

Meike
reactie op: foto

Een helm op is altijd goed!!

Mevrouw Meijers

Wauw!! Wat hebben we genoten!! Bedankt voor de fantastische tijd!
Heerlijk verhaal ook weer, krijg alleen wel de kriebels van dat freediven hoor.. Te lui om een fles op je rug te dragen????!?!
Nog even lekker genieten daar en klaarmaken voor het volgende avontuur.. Dikke kus

Joke
reactie op: foto

Ik ben trots op jullie

Joke
reactie op: foto

Dat is genieten!

Joke
reactie op: foto

Wat een avontuur, echt nauw in de grot

Joke
reactie op: foto

Heel leuk, wat en enthousiasme

Joke
reactie op: foto

Lekker, samen pannenkoeken maken

Joke
reactie op: foto

Wat een prachtige foto!!!

Karen
reactie op: foto

Prachtig serie foto's! De drone maakt ook hele mooi foto's. Ik herken plekken op Bonaire. Zo te zien zijn jullie echt aan het genieten. xxx

Karen
reactie op: foto

Stunning!

Lianne

Hallo Stijn en Kimberly leuk om weer wat te lezen over jullie avontuur hoewel ik af en toe wat van Hannie hoor over jullie belevenissen.
Geniet er maar van werkse op dat mooie eiland Bonaire...
En Kimberly alsnog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag .
Groetjes van ons uit Gouda....xx

Skye

Wat een avontuur weer! Geniet ervan lieverds. X

Rob
reactie op: foto

Mooie foto, s
Meer natuurfotos onder water?
Enjoy

Rob

Wederom genieten, een mooi 2020 met veel duikplezier toegewenst.

Johan
reactie op: foto

Piraten of the Caribbean :-)

Johan

Leuk filmpje. En super mooie omgeving :-)

(Ome) Fred
reactie op: foto

Stijn, jonge met altijd een smile op zijn mond, geweldig, en deugnieten dat doet hij ook graag, geef hem een viltstift en een biertje

(Ome) Fred
reactie op: foto

monster van Loch ness grapje Stijn

(Ome) Fred
reactie op: foto

Pirates of, je lijkt Johnny D wel, of die zanger(s) van het songfestival

(Ome) Fred
reactie op: foto

prachtige en mooie foto's, vooral deze kerstman en vrouw, ja jullie hebben het niet makkelijk zo te zien aan de foto's (dikke smile natuurlijk) heeeeeeel veel plezier nog

Yloon
reactie op: foto

Spierballetje hoor ??

Yloon
reactie op: foto

Hahah leuk deze! Met je mooie lach

Ylona van der Stel
reactie op: foto

Prachtig ??

Ylona van der Stel
reactie op: foto

Zo lief deze ♥️♥️

Akaash & Ilona

Wow, super mooi. Genietze en veel plezier. Beste wensen voor 2020???!

Arie
reactie op: foto

Alhoewel....

Arie
reactie op: foto

Knapste piraat ooit!

Arie
reactie op: foto

Haha... lekker bezig. Zo ken ik je weer

Arie
reactie op: foto

Heel vet!!

Arie
reactie op: foto

goede wandeling uitgezocht voor je moeder, Stijn. Expres gedaan?

Arie
reactie op: foto

En nog een....

Arie
reactie op: foto

Gewoon nog zo een!

Arie
reactie op: foto

Goh... ik dacht dat deze uitgestorven waren

Oompie une
reactie op: foto

Wat een mooie berichten weer ..
Het ziet er prachtig uit .alleen een beetje weinig zon.
Wel hard werken denk ik ???
Maak er een prachtig 2020 van??

mamma
reactie op: foto

Wat een mooie scooter

mamma
reactie op: foto

Dat ziet er gezellig uit

Joke
reactie op: foto

Wat een prachtige foto

Joke
reactie op: foto

Visjes, die aan je voeten knabbelden

mamma
reactie op: foto

Prachtig daar

mamma
reactie op: foto

Dat was een heerlijk maaltijd!

mamma
reactie op: foto

Wat een gezellige groep mensen

Joke
reactie op: foto

Heel wat verzameld al, hard aan het werk!

mamma
reactie op: foto

Dat is goed werk?

Karen

Hoi Lieve Stijn en Kim, wat een mooi verslag Kim! Mauritius klinkt fantastisch! Heb zin om meteen een vakantie te boeken haha! Fijn dat jullie nog verder kunnen gaan op Bonaire. Heel veel plezier nog met jullie avontuur xxx

(Ome) Fred

He he eindelijk, ik dacht al jullie zijn "ondergedoken" om een beetje in de duik termen te blijven, maar mooi verhaal weer. hoorde van Oom Bram dat jullie even terug waren, begrijp nu wat hij bedoelde ik kijk uit naar jullie volgend avontuur

Paul

Heel leuk, weer zo'n uitgebreid verslag vol belevenissen. Jullie hebben ook al het eiland verkend, dat is handig voor alle bezoekers die nog gaan komen.En waarschijnlijk ook de hoogste berg van Bonaire beklommen, de Brandaris, die met zijn 241 m toch een hele uitdaging is. Dat is niet voor iedereen weggelegd en je kan je afvragen waarvoor je het doet.
Kerst in de tropen is misschien een beetje raar, maar als je op de scooter rondrijdt met een kerstboom van 30 cm, dan heb je toch een beetje die beleving. Wat je wel mist is de sneeuwpret en het schaatsen op de Vinkeveense plassen.
Veel plezier tussen het harde werken door en haal maar veel cursussen.xxx

Astrid

Leuk die fantastische avonturen. Nu zitten jullie aan de hele andere kant van de wereld. Geniet van de feestdagen en dit mooie avontuur.?

mamma

Lieve Stijn en Kim, dat is heel leuk om zo uitgebreid over jullie belevenissen te lezen!
Het zal wel behoorlijk hard werken zijn met de Kerst. We denken aan jullie en jullie zijn veel in onze gedachten. Hele fijne tijd op Bonaire en we zijn benieuwd naar de verdere avonturen en de
foto's. Hele dikke kus xxxxx

Sabina

Super leuk verhaal. Geweldig.
Veel plezier nu op Bonaire

En euhh...... ja, wil graag die ontbijtlokatie door krijgen via pb. ...??

Meike

Heel leuk om weer even te lezen lieve apen! En nu weer hard aan het werk dus.. Tja, iemand moet het doen en gelukkig doen jullie daar niet moeilijk over. Misschien dat wij jullie nog wel een keertje komen opzoeken daar in dat tropische oord, je weet maar nooit... Klinkt niet verkeerd. Kom maar op met die foto’s!
Dikke kus

Wendy

Wauw!!! Echt zo heerlijk om te lezen dat jullie (wederom) weer zo aan het genieten zijn!! Voor de komende periode wensen wij jullie hele fijne kerstdagen en een spetterend, avontuurlijk en liefdevol 2020 ❤

Johan
reactie op: foto

Krijg plots erg veel zin de BBQ aan te zetten xx

Johan

Leuk dit verslag te lezen. Blijkt maar weer dat 24uur bezoek veel te weinig is om al jullie belevenissen weer te geven. Dit is dus een mooie aanvulling. Grappig dat je terug bent op Bonaire. De cirkel is rond want 8 jaar geleden heb je " per ongeluk" hier je duik virus opgelopen tijdens de Pabo stage.
De duikschool waar je nu weer werkt had toen slechts 2 locaties, toch?
Kerst in de tropen moet net zo vreemd zijn als Sinterklaas zien aankomen. Facebook liet recent deze ervaring nog een zien en ik kan bijna niet geloven dat we dat al weer 8 jaar geleden meegemaakt hebben.
Als de komende 6 maanden net zo bijzonder zijn als de 2,5 weken die wij hadden in 2011 dan hebben jullie een onbetaalbare positive herinnering voor de rest van je leven.
Komende kerstdagen vieren we o.a. met je zus en nichtje en in ons hart en gedachten zijn jullie er 100% bij. Xxx

Jim
reactie op: foto

Nietsnutten weer Stijn??